Wednesday, April 7, 2010

my cayunk beday fren today(◕‿◕✿)

assalamualaikum w.b.t

tajuk, utk mood saya yang berangan-angan nak kawen...

(◕‿◕✿)

today, 07 April 2010, genapla sahabatku berumur 22 tahun!!! dah tua dah adik sayang ku...

isk, beday sapa plak ni... huhu, today is a day, a special day utk SUHAINA RAMLEE..

semoga panjang umur murah rezeki kawan ku... su jgn marah ea...

u all nak taw tak, su ni garang orang nya... yee... kalau dia ngamuk... abis satu malaysia,

tunggu nak sampai ke sabah je plak... pandai orgnya... lagi2 bab kira cukai.. lagi 1 kan, dia ni agak comey orgnya... tapi seorang yang berjiwa kental.. kalau dah terstatnya motor kriss DAD dia... taktersedar yang tukang bawak tu si anak dara pakcik ramlee... mmg laju la...

huhu... su.. aku teringin nak tumpang naik kat belakang lagi... tapikan... motor ni la yang penah aku tumbangkan masa kat parking dlu... so, i'm so soory... tak sengaja... t belanja aku mam ea..

huhu... sempena hari lahirnya... terima.... dan sekeping gmbr kek beday yang special untuk kamu...


HAPPY BIRTHDAY DEAR... (nak kek betol2 boleh lah claim kat incik mohd danial ea)

SEMOGA PANJANG UMUR MURAH2 REZEKI... CEPAT2 KAWEN... DAN KUMPUL HEROO HINDUSTANT RAMAI2, boleh buat filem hollywood plak... hihi... jgn marah ea letak gmbar kamu di sini...

1 comment:

  1. sedapnye kek..wish to ur bestfren, happy Birthday.. :)

    ReplyDelete

Add ur link here