Tuesday, March 23, 2010

Sesi Berkenalan Dengan Kami

assalamualaikum w.b.t

salam sejahtera dan salam 1 malaysia semua
disebabkan blog ni baru je diwujudkan
jadinya "kami"
nak bercerita sikit "tentang kami"
tak kenal maka tak cinta
betol kan?? kan?

jadi nya... sudi2 lah berkenalan dengan kami
.
.
.
.

>Mohd Danial bin Zulkifili<
>30 Dec 1985<
>Johor Bahru<

 >Raden Nurul Syuhada bt Radin Mohd Isa<
>14 Dec 1988<
>Johor Bahru<
 .
.
kami berdua orang anak jati JOHOR BAHRU (JB)
tapi kami saling berkenalan di PORT DICKSON(PD)
.
haaa?? knp kat PD baru kenal
sbb kami sama2 belajar kat sana
(Politeknik Port Dickson)
perkenalan kami bermula pada awal tahun 2007
dan kami menjadi pasangan kekasih pada
taktaw...
betul, kami tak taw, sebab dua2 tak taw
but yg penting kami couple pada 2007 jgk
mean dah nak 3thn kami bersama
.
.

2 comments:

  1. salam perkenalan..
    Nadira pon anak jati JB jugak..
    hehehe..
    :D

    ReplyDelete
  2. slmt berkenalan...

    hdp JOHOR...
    hihi

    ReplyDelete

Add ur link here